HOE & WAAROM

Promoot in Stijl

Met de QFM Downloadpage FrameBookcard breng je op een unieke manier een boek onder de aandacht. Niet alleen kan de ontvanger het e-boek downloaden met een unieke code maar het is tegelijkertijd een mooie giftcard waarmee je iemand een specifieke titel cadeau kunt geven. Zo maak je een boek direct toegankelijk voor nieuwe lezers.

Wij zorgen ook voor het artwork van de card en voor een landingspagina die helemaal aansluit op de huisstijl.

Met behulp van onze handige luisterapp zijn nu ook audioboeken altijd en overal toegankelijk met de QFM Bookcard. Lees er HIER meer over.

Ontwerp

Creëer een stijlvol ontwerp. Net als bij een paperback is het artwork van het e-boek belangrijk. Met de templates hieronder heb je dan ook de volledige vrijheid om je kaart vorm te geven zoals jij dat wilt. Laat je inspireren door eerdere ontwerpen en kijk in onze gallery.

Mocht je zelf niet de skills, tijd of software hebben dan helpen wij je graag bij het ontwerpen van een mooie downloadcard die aansluit bij de huisstijl.  Geef je wensen door en je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

Download de template om je artwork op de juiste manier aan te leveren:

ai-logo

 

Specs

De QFM Bookcard wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit plastic met een dikte van 0.76mil. De afmetingen zijn 85,5 x 54mm. Daarmee heeft het dezelfde kwaliteit en afmetingen als bijvoorbeeld een bankpas.

 

Waarom de QFM Bookcard?

Steeds meer auteurs en uitgeverijen kiezen er tegenwoordig voor om de boeken ook digitaal uit te brengen. Maar hoe breng je het boek onder de aandacht bij de ‘e-readers’? Met de QFM Bookcard heb je de mogelijkheid om een digitaal boek toch op een fysieke manier aan te bieden.

Door de meegeleverde landingspagina heeft men de mogelijkheid om door te verwijzen naar de uitgeverij of naar andere titels die voor de lezer interessant kunnen zijn.


De QFM Bookcard heeft dezelfde afmetingen en kwaliteit als dat van een bankpas of creditcard.

Geen tijd, skills of software om een bookcard te ontwerpen? Wij kunnen je helpen met de vormgeving.

Genereer meer volgers op social media via de gepersonaliseerde downloadpage die wordt bijgeleverd.